Thomas Persson

Thomas Persson

Gott Nytt År

TravelPosted by Thomas Persson Tue, January 01, 2008 05:09:07

Nyårsaftonen började som traditionen kräver med ett dopp i poolen på förmiddagen (traditionen började i år :-)), Till middag blev det grillad fläskfile, med majs, Halomi mm, i sann grillar tradition så va det öl som gällde till grillningen, samtidigt som solen gick ned och Båtarna strömmade in mot Sydneys hamn för att se fyrverkerierna, till middagen fick vi smaka ett av Mickes nyinköpta viner som var riktigt gott.

När första omgången av fyrverkeriet började vid 21.00 (barn fyrverkeriet från bron), skulle en av oss rusa in och se fyrverkeriet från fönstret, men missade att glasdörren var stängd, för Mickes skull så berätter jag inte vilken som gjorde det ;-).

Strax innan tolvslaget gick vi till den bro som ligger innan Harbour bridge där fyrverkeriet skjuts upp ifrån, jag måste nog säga att det var det häftigaste fyrverkeriet jag har sett, trots att jag såg de flesta fyrverkerier under vattenfestival tiden.

Jag och Sebastian önskar alla där hemma ett riktigt gott nytt år.

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Blog ImageBlog Image

  • Comments(2)//www.topit.se/#post23