Thomas Persson

Thomas Persson

5/1

TravelPosted by Thomas Persson Sat, January 05, 2008 09:13:05

Idag åkte vi ut med Quicksilverbåten tidigt på morgonen med det yttre barriärrevet som mål.
Som jag skrev tidigare så hade vi bokat en dykning därute så det pirrade lite i magen på vägen ut (utav förväntan), jag kan säga att det var det bästa jag gjort i mitt liv, så underbart det var att dyka bland levande koraller, Clown fiskar, små hajar, och massor av andra färgglada små och stora fiskar, det var en upplevelse som inte kan beskrivas, som djupast var vi nere på 12 meter och man sikten var hur bra som helst, vet inte hur långt man såg.

Det svåraste var nog att hålla balansen i vattnet vid de tillfällen som vi stannade och kände på levande koraller och klappade på fiskar.

Det finns inga bilder på dykningen men vi har köpt en DVD där de har filmat hela vår dyktur och de fiskar som vi träffade.

Efterssom det var en heldag där ute så han vi även med lite snorkling, man ser inte riktigt fiskarna på kortet efter som det är så liten bild, men det var massa fiskar i vattnet.


Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image
Blog Image

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mari Sat, January 05, 2008 11:09:26

Ååååhhh, visst var det häftigt med provdykningen!!? Jag lever fortfarande på den jag gjorde där förra året! Att få komma ner 10 meter till koraller, fiskar o sen bara känslan att titta upp mot havsytan långt där uppe, medan man glider fram! :-) Rejält avis är jag iaf :-)

Blir det hem o ta dykcert nu då??? ;-)

Nu har ni bild på Australiens kontinentalplatta oxå - utanför pontonen - ett bevis på att ni varit där den slutar! :-D