Thomas Persson

Thomas Persson

Las Vegas 28/4 2008

TravelPosted by Thomas Persson Mon, April 28, 2008 19:59:13

Då har man kommit fram till Vegas och man måste säga att det är för mycket av allt, men jag älskar det.

Vi checkade in på Mirage sent på Lördag kväll så Söndagen blev den dagen vi började utforska stan, det blev mycket shopping och besök på alla de klassiska hotellen.

På eftermiddagen blev Jag och Lars Kindem uppplockade av en Limo som tog oss ut till flygplatsen där vi hade hyrt en helikopter som tog oss ut till Grand Canyon, vi landade mitt på Grand Canyon på botten så vi fick gå ut och ta foton, samt få ett glas Champange. På hem vägen så började solen att gå ner så det var mörkt när vi åkte över The Strip, jag kan bara säga att det var en kanon upplevelse. Hela resan till Grand Canyon tog 4 timmar fram och tillbaka, med en halvtimmes stopp.

Idag Måndag så har vi bara hunnit med att checka in på Konferansen, jag tog lite bilder innefrån hotellet Venetian, ja det är inomhus med konstgjord himmel och man har byggt upp en kopia av Venedig med gondoler och allt (på andra våningen).

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mari Tue, April 29, 2008 07:22:28

Jösses vad coolt - både Grand Canyon o hotellet med fejk himmel :-D

Nu väntar bara bilder från nattlivet ;-)

Ha det gott!